Info

Over mij

 

Mijn naam is Jurdeane Meesters, geboren in Curaçao en sinds 2009 ben ik een gecertificeerd nagelstyliste. Daar ik mezelf wil perfectioneren en het ook belangrijk vind om kwalitatief goede nagels te zetten bij klanten volg ik nog geregeld opleidingen, trainingen en workshops.

U kunt voor heel veel verschillende soorten nagels bij mij terecht, zoals French  Manicure, (glitter) Acrylnagels, Gelnagels, Salon en lange Stiletto's maar ook voor een manicure en handverzorging.
Ook als u een nagelbijter bent of als u beschadigde nagels heeft.

Deze werkzaamheden voer ik uit in een speciaal als nagelsalon ingerichte kamer aan huis in Velddriel, centraal in de Bommelerwaard Zuid, tussen Zaltbommel en 's-Hertogenbosch (Den Bosch) in de gemeente Maasdriel (Maasdriel bestaat uit de kernen Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel, Alem, Rossum, Hurwenen, Heerewaarden, Hedel, Ammerzoden, Well en Wellseind) direct aan de A2 tussen Zaltbommel en 's-Hertogenbosch. Dus heel makkelijk te bereiken.

Voor meer info kijk op de verschillende pagina's van deze site, mail of bel me.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of voor een of meerdere proefnagels. Ook kan ik dan adviezen geven wat voor u het beste is en hoe u het beste uw nagels kunt verzorgen.

Voor een afspraak kunt u mij mailen, bellen of via "Online afspraak maken". Heeft u nog vragen vul dan het contactformulier in, of bel/mail mij.

Liefs, Jurdeane.

Wat Doen wij

 

Wat betreft (teen)nagels, zowel acryl als gel, bent u hier op het goede adres. Van een verzorgende (Russische) manicure met een paraffine bad tot French Manicure, van Stiletto's tot Facetnagels en van een simpele nailart tot 3D bloemen. Ook voor Bruidsnagels met een bij de bruidsjurk passend design.

Doordat Jurdeane geregeld nieuwe cursussen en workshops volgt en certificaten haalt, gebruikt ze de nieuwste technieken en kunt u rekenen op een professionele behandeling van uw nagelstyliste Jurdeane Meesters. Vraag naar de certificaten bij uw bezoek en kijk alvast bij de Gallerij voor voorbeelden.

 

U kunt mij uw nagels laten voorzien van kunstnagels op basis van sjablonen of tips in verschillende vormen en lengtes. Voor voorbeelden kijk bij "Gallerij".

Maar u kunt ook bij mij terecht voor de verzorging en het versieren van uw eigen nagels, een nagelbedverlenging of beschadigde nagels er weer verzorgd uit te laten zien.

Dus als u op zoek bent naar een nagelsalon, nagelstudio of nagelstyliste die het beste voor heeft met uw nagels maak dan nu online een afspraak bij Nailstudio Jurdeane.